Gewoon Michel  Schilderwerken

Ruimte voor je slogan

 SCHILDER VEENENDAAL

Ambachtelijk Schildersbedrijf

Met schilder Gewoon Michel haalt u echt vakmanschap in huis. Ik ben een schilder die het ouderwetse schildersambacht volledig beheerst. Mijn schildersbedrijf in Veenendaal biedt vakmanschap aan particulieren, bedrijven, aannemers, vve's en scholen in de regio van Veenendaal. Ik schilder gegarandeerd met professionele producten en materialen voor zowel binnen- of buitenschilderwerk, maar ook houtrotreparaties en wandafwerking. Dit alles met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbod in schilderwerk
Schildersbedrijf Gewoon Michel biedt een groot aanbod aan schilderwerk. Bent u een particulier en wilt u uw woning laten schilderen? Geen probleem. Heeft u slechts één ruimte die geschilderd moet worden? Ik sta graag voor u klaar.

Heeft uw bedrijfspand een opknapbeurt nodig? Ik bied een totaalpakket aan schilderwerkzaamheden om uw pand weer het visitekaartje te maken van uw bedrijf. Een kamer, kantoor, keuken, trapopgang opnieuw schilderen maakt een verschil van dag en nacht.

Expertise voor u
Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen: succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, ik sta voor u te allen tijden klaar om u te voorzien van mijn expertise.

Garanties van Gewoon Michel Schilderwerken
Als u klant bent van Gewoon Michel krijgt u gegarandeerd de service die u verdient. Dit houdt in dat ik:

•   Tijd neem voor elke klus
•   Handmatig schilder
•   Werk met professionele en milieuvriendelijke A-merken
•   Nauwkeurig en precies werk aflever
•   Weet welke producten en materialen te gebruiken voor het bewerken van verschillende oppervlakten.

Zo komt uw project bij Schildersbedrijf Gewoon Michel altijd goed uit de verf voor een gunstige prijs. 


Milieuvriendelijk

Sinds het jaar 2000 mogen schildersbedrijven alleen maar watergedragende verf gebruiken voor binnenwerkzaamheden.

Wij Gewoon Michel Schilderwerken houden ons aan de regelwetgeving, dat er geen gevaarlijke verfdampen kan worden ingeademd door de schilders en de opdrachtgevers, en geen oploshoudende verfstoffen vrij kunnen komen in uw directe omgeving, wat bijzonder slecht is voor de gezondheid. Wij geven u de garantie voor een gezonde werkomgeving en gebruiken alleen maar....

Milieu-vriendelijke verf voor binnen wat al jaren door ons wordt gebruikt voor een perfect eindresultaat.


google0dc76bdc292e4168.html google-site-verification=Nz4VDjMUA-Df-grDUr3R9CeldvmBOYYPAL2Y_sh7eNI google-site-verification=Nz4VDjMUA-Df-grDUr3R9CeldvmBOYYPAL2Y_sh7eNI
Opbellen
E-mail